Trollhättan - Göteborg

I fredags kl 11.17 satt jag, Ronja, Matilda och Morgan på tåget ner till trollhättan med ett byte i Karlstad. Där hade vi mer än en timmes väntetid. Eftersom stan låg precis utanför tågstationen gick vi och köpte hamburgare.
 
När vi väl var framme i Trollhättan runt fyra ösregnade det. Det var inte så jättekul eftersom vi hade planerat att åka och bada. Men det blev ganska lyckad dag tack vare kortleken och de grymt goda hamburgarna. När det blev lite uppehåll satte jag, Morgan och Matilda upp tältet medans Ronja fixade med maten. Ronja blev lite missnöjd eftersom hon ville sova inne pga regnet men hon blev nerröstad (haha). 
 
På lördag morgon tog vi tåget iväg till Göteborg för att spendera hela dagen på Lisseberg. Den dagen blev också riktigt lyckad (iaf nästan, bara 2kg choklad som saknades). Det blev inget regn utan bara lite mulet. Första atraktionen vi åkte var flumride, smarta som vi är och såklat blev vi dyngsura. Men som tur var det inte kallt. Vi avslutade dagen med att sitta och käka på en pizzeria i Trollhättan. De hade riktigt goda pizzor där!
 
I söndags åkte vi hem till Nyköping!
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0